Tapetsering av sovrummet

Mycket jobb och en fritid som måste delas upp mellan tid med familjen, träning och vardagliga sysslor ger inte så mycket tid över till renovering. Därför är vår renovering ett ganska långsamt gående projekt, men vi var medvetna om att det skulle bli så när vi köpte huset. Vi har ingen brådska med att få det klart och gör det hellre med kärlek än med stress. Visst skulle man gärna önska att det gick snabbare, men det är ingen idé att fundera över saker som man inte kan påverka. Så som våra liv ser ut nu så är inte renoveringen prio ett, men steg för steg skapar vi ändå vårt drömhem och vi har roligt längs vägen.

När man ska göra lite större renoveringsprojekt så gäller det att man planerar in det så att man vet att man har tid. Vissa saker tar vi förstås hjälp med, som till exempel badrummet, men vi gör så mycket vi kan själva. Nästkommande projekt är tapetsering av sovrummet. Rummet är inte speciellt stort, men det tar ju ändå sin tid att få tapeter på väggarna så det är något man får planera för så att man vet att man har en ledig eftermiddag att lägga på det. Underarbetet är redan färdigt och tapeterna är valda och inhandlade. De ligger bara och väntar på att komma upp nu.

Jag som är noga med att hålla hemmet rent och fräscht trodde att jag skulle tycka att det var jobbigt att bo i ett halvfärdigt hus, men det är faktiskt inga problem. Det stör mig inte att det är lite rörigt och att det ser ut som en byggarbetsplats på sina ställen, så länge man håller det rent. För städa kan man ju göra ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *