Polletten trillar ner till slut

Jag förstår vinkar, även om de är fina. Förr eller senare. Det kan nämligen ta ett litet tag, men polletten trillar ner ändå för eller senare. Min kära fru har nämligen ett tag (enligt henne ganska länge) försökt få mig att inse att vi behöver byta ut en del av våra lampor eftersom de är gamla, slitna, omoderna och ett hot mot den allmänna ordningen. Nu håller jag faktiskt med Katarina om det här, jag har bara helt missat det och det krävdes att hon till slut sa det rakt ut: ”Vi behöver nya taklampor”. Sedan visade hon på den vi har i köket som är missfärgad, tråkig och i allmänhet inget större mästerverk. Turen gick sedan till sovrummet, där samma sak upprepades. Två nya lampor är alltså vad vi skulle behöva, till att börja med i alla fall.

Vi satte oss alltså ner med våra respektive smartphones (jag kör iOS, Katarina Android, men vi älskar varandra ändå) och började kolla runt efter taklampor. Det tog inte lång stund innan Katarina hittade en bra taklampa, på chilli.se, som nog skulle passa i köket. En rätt så enkel klotformad sak, men stilren och rätt snygg, och dessutom skulle den nog passa bra in också. En lampa avklarad, dags för nästa och sovrumslampor är ju inte helt lätt.

Vår nya sovrumslampa.Efter ett tag hittade jag ändå någonting som jag tyckte verkade lite spännande, en stjärnlampa så att säga (kolla bilden så förstår ni). LED-upplysning och ett bra pris. Katarina höll med om att den nog skulle passa riktigt bra in i sovrummet, så då var det ingenting att snacka om. Vi beställde våra två nya taklampor och så var det inte mer med det (gratis frakt för övrigt, ett utmärkt initiativ).

Nu är vi ju inte klara med det utan det behövs en hel massa nya lampor tydligen, men vi har ju tagit det första steget i och med att jag nu till slut har förstått vad som måste göras. Jag må vara långsam av mig, men till slut kommer jag fram, och då blir det åka av!

Det var allt för den här gången, och nu ska jag, faktiskt, ta och njuta av lite semester. Som VD får man ju alldeles för lite av den saken…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *