Om Nils-Fredrik

Mitt namn är Nils-Fredrik Ullström och jag har alltid varit en riktig streber. Jag är VD på ett städföretag som jag har byggt upp från grunden. Det startade med att jag själv åkte runt och städade där det fanns behov, och nu har jag 37 anställda. Min livsfilosofi är att man måste kämpa för att komma framåt. Inget kommer gratis här i livet och ingen annan kommer att göra jobbet åt en. Jag började på golvet och nu leder jag andra.

Att jag skulle klättra i karriären var dock inte det som sporrade mig, jag startade nämligen mitt företag för att jag tycker om att hålla rent och för att det finns en behov av det. Jag har ingen emot att göra grovjobbet, men jag tycker samtidigt om att leda och inspirera människor, och därför var det naturligt för mig att utveckla mitt företag när jag fick chansen. Vart det kommer att leda mig vet jag inte, men jag ser alltid nya utmaningar som möjligheter!