Om nfu.se

Sätt dig ner bekvämt i stolen, för nu ska du få läsa en riktigt bra blogg! Det tycker i alla fall jag, Nils-Fredrik Ullström, för det är jag som skriver i den här bloggen. Det här är min högst personliga blogg som representerar mig som privatperson, men jag skriver ändå mycket om mitt jobb. Det är nämligen så att jag är VD på ett hyfsat stort städföretag, och som VD har man en hel del ansvarsområden. Jag jobbar med andra ord väldigt mycket, och när vardagen oftast består av jobb så blir det också naturligt för mig att blogga om det.

Trots att jag jobbar mycket så hinner jag faktiskt med att ha lite fritid också, och den tycker jag om att ägna åt familjen, matlagning och träning. Familjen består av min fru Katarina och våra två tvillingsöner Erik och Adrian som i skrivande stund är 13 år gamla. Jag älskar mat, gärna italienskt med traditionella pizza- och pastarätter, och tycker man om att äta mat så måste man också röra på sig. Enligt mig är god mat en njutning, och jag håller mycket hellre kroppen i trim med träning än går på någon torftig diet. Träningen är något jag ser till att prioritera i vardagen, för den hjälper mig att hålla mig stark i alla andra delar av livet.

En annan sak som ofta upptar min lediga tid är renovering. Det är nämligen så att vi ganska nyligen har köpt ett hus, ett riktigt renoveringsobjekt som bit för bit håller på att förvandlas till vårt drömhus. Det hade kanske varit enklare att köpa ett färdigrenoverat hus, speciellt med tanke på att mitt schema redan är ganska fullspäckat, men jag är inte en enkel man. Jag gillar utmaningar, och dessutom finns det ju bara ett sätt att få ett hus precis så som man vill ha det – och det är att göra det själv!

Den här bloggen är en cocktail av olika ämnen där jobb och vardag blandas i en salig röra, men det är ändå ett organiserat kaos och det är precis så jag tycker om att leva mitt liv!