Guldkant på tillvaron

aspvikDet går bra just nu, vilket är väldigt trevligt. Hårt arbete lönar sig och nu känner jag definitivt att jag kan kosta på mig att sätta lite guldkant på tillvaron. Ingen super-lyx, sådan är jag inte, men små saker som gör livet lite bättre. Till exempel riktigt bekväma matstolar, i det här fallet Aspvik matstol klädd med skinn. Det kostar på en del, det gör det men riktigt bekväma är de. Jag hittade dem på nätet och tänkte först köpa dem online. Men även om jag har råd så ville jag faktiskt provsitta dem först. Snygga är de, inte tu tal om den saken. De ska ju vara bekväma också, och de två sakerna går ju tyvärr inte alltid ihop.

Så det var bara att ta bilen och åka ut till Bromma för att testa stolarna live, så att säga. Resultatet talade för si självt. Stolarna såg bättre ut i verkligheten än på bild, och bekväma var de också, så det blev till att hyra ett släp och köpa in åtta stycken av dem (stort matbord, och ibland många gäster). Billigt var det inte, men väl värt vartenda öre. Nu så här två veckor senare ångrar jag mig inte ett ögonblick. Bekvämare stolar finns knappt!

Att bli lyrisk över en matstol kanske verkar lite fånigt, men för någon som mig som kommer från en inte alltför rik bakgrund betyder sådana saker mycket. Många kanske tar hela och bekväma matstolar för givet, men inte jag. Små detaljer kan betyda så mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *